Sagt om

ARTIKEL OM JANE på MINIMOTION.DK

10.03.2010

Rytmik med Jane er en sjov oplevelse for både børn og forældre. Det er skønt at se sine børn more sig med både velkendte øvelser, men også nye og spændende sanglege, der udvikler og stimulerer. Jane kan på helt magisk vis fange børnenes opmærksomhed og ved hvad der optager børn på alle udviklingstrin. Det kan varmt anbefales! Babyrytmik
Mette, mor til Milo på 15 måneder

16.02.2010

Babyrytmik
Vi er en gruppe mødre med 8 børn (ca. 1½ års alderen) som har haft Jane til babyrytmik  og det kan varmt anbefales! Vi mødes hjemme hos én af mødrene, og Jane kommer glad og veloplagt, og underviser vores små guldklumper i rytmik i ca. 1 times tid. Vi synger sange, danser, tumler, rasler med rasleæg, flyver, slår kolbøtter, leger med bolde, tørklæder og fjer – og børnene er ellevilde med de sjove aktiviteter som Jane finder på. Jane har en fantastisk måde at undervise på, hvor hun især fremhæver stimuleringen af børnenes sanser og motorik. Derudover har hun en god og kærlig indlevelsesevne, en skarp forståelse for det enkelte barns udviklingsstadie, og forstår at krydre undervisningen med en masse sjove påfund og kærlige knus!

Tanja – mor til Mathias (17 mdr)

16.02.2010

Hej Jane

jeg har lige talt m sidse fra min mødregruppe, og hun fortalte varmt om rytmik holdet fredag kl 8.45, som hun er deltager på, med dig som underviser. jeg ved i er startet, men ville høre om jeg kunne nå at deltage med Elvira som er snart 3 mrd.
pernille

22 thoughts on “Sagt om

 1. Det har været en stor og dejlig oplevelse at gå til babyrytmik hos Jane. Jeg har som mor fået masser af inspiration til at lege og tumle – og min datter, som nu er 7 måneder, elsker sanglegene og de andre babyer. Jane er også rigtig god til at fortælle om de forskellige udviklingstrin – og ofte er jeg blevet vejledt (og beroliget), når jeg har haft spørgsmål til min datters motorik og bevægelse. Jeg kan kun anbefale at lege med hos Jane. Det er sjovt, udfordrende og meget lærerigt for både mor og baby.

 2. Jeg og min datter har gået til rytmik i 6 mdr. nu hos Jane. Jeg er meget glad for det, og bedst af alt min datter er glad for det. Der er en masse sjov og lærerig leg og man lærer om de forskellige sanser som er vigtige for børns udvikling.

  Det kan varmt anbefales.

 3. Jane was well recommended by a friend and mother but still, she exceeded my expectations. Me and my international mother group signed up and have enjoyed it so much that we got classes frequently as part of our weekly meetings. There are 45 minutes of stimulating and relaxing activities that arouse curiosity and senses of babies, where children’s songs are sung with Jane’s melodious voice. And it’s a great experience of interaction between babies and also babies-mothers, in addition to lively and fun. I highly recommend Jane for all moms as one of the best experiences shared in the group of mothers!

 4. Hi jane
  I made my daughter joined your classes( Group 9-12 mnths).It was an amazing experience.I learnt a whole new things during these classes.It was learning with fun.Looking forward for stage 2 as well.Will recommend to all my friends of my daughter’s peer group
  My Best wishes.
  Kanchan
  Mom of Navya

 5. Jane er simpelthen fantastisk til børn – den fødte rytmikpædagog. Min datter elskede hende da vi brugte hende i vores første mødregrp. – ligesom de andre børn også elskede hende. De fik rigtig meget ud af disse rytmik sæsioner – og jeg glæder mig til at jeg nu skal begynde til rytmik hos Jane med min søn. Det er også genialt at Jane kommer ud til os i mødregrupperne, børnene er i vante omgivelser og rammerne er trygge og kendte.
  Kan varmt anbefales.
  Kærlig hilsen Louise

 6. Min datter og jeg har gået til rytmik hos Jane, både på hendes 3-5 mdr -og 6-9 mdr -hold (og hopper nok også med på 9-12 mdr) Og vi har begge været utrolig glade for det. Min datter lyser op hver gang vi træder ind af døren, fordi “nu skal vi have det sjovt”. Det har været meget lærerigt og dejligt, både at have praksis og teori, at vide hvorfor vi gør hvad vi gør. Og så er det så fedt at have nogle aktiviteter man kan “tage frem” fra hukommelsen og lave sammen derhjemme. Min kæreste har også nydt godt af det, fordi jeg er kommet hjem med nye idéer og ting han også kan lave sammen med vores datter.
  Jeg har kun positive ting at sige om Jane og hendes rytmik, man er i gode hænder, tusind tak for gode oplevelser…

  Kærlig hilsen
  Carina og Andrea

 7. Kære Jane,
  Tusind tak for for et sjovt og lærerigt forløb. Vi var tilmeldt holdet for 6-9 mdr. Hektor har været meget glad for at være med. Det har været en fornøjelse hver fredag, hvor Hektor kunne være aktiv og brænde lidt energi af i hyggelige omgivelser. Mange tak.

  Kh. Kim og Hektor

 8. Vi har lige afsluttet rytmik for 9-12 mdr med Jane. Vi har nu nået hele 3 hold og det har været den bedste oplevelse og Vitus har elsket hver en gang. Jane møder alle børn med den største glæde og faglige kompetence. Hun er altid klar på at lytte og svare på spørgsmål og give gode råd.
  Vi vil savne vores ugentlige sjov hos Jane, hun er fantastisk til at modtage børn og forældre med glæde.
  Det kan varmt anbefales at deltage i Jane’s skønne rytmikhold 🙂

 9. Jane gør barslen lidt sjovere!

  Takket være Janes varme tilgang til de kære små, kombineret med en stærk faglig indsigt, har jeg lært mit barns behov bedre at kende. Som nybagt mor ønsker man at stimulere sit barn bedst muligt. Men når det er første gang, er det svær at vide, hvad man skal gøre og hvordan. Jane har givet stor inspiration og hjulpet mig til at stimulere min søn, i netop hans udvikling.
  Tak for nogle dejlige torsdage!
  Susanna, mor til Karl

 10. Janes åbne og direkte facon giver en fantastisk tilstedeværelse, der får selv de mindste børn til at deltage i legen. Personligt har det desuden betydet meget for mig at se, hvordan min søns til tider noget ufokuserede energi også kan opfattes positivt – som nysgerrighed og mod på livet.
  Som en ekstra bonus er Jordemoderhusets lokaler hyggelige og praktiske både før og efter rytmikken.
  Stor anbefaling herfra!

 11. Vi har gået på Janes Rytmik hold om fredagen for 12-18mdr (på familieskolen) hele efteråret, og det har været en fornøjelse.
  Det har har været perfekt alderssvarende, og med en rigtig god balance af genkendelige og nye ting. Super afveksling så børnene ikke keder sig, og Jane har en rigtig god fornemmelse af børnenes sindsstemning. Tak for nogle gode stunder, Jane.
  Varme anbefalinger herfra.
  Ophelia og Belinda

 12. En varm anbefaling herfra!
  Jeg har gået på to af Janes rytmikhold med min dreng. Jane udstråler en imponerende entusiasme hver eneste gang. Hun formår at kigge hvert enkelt barn i øjnene og give plads til deres særtræk. Jane opfordrer til at man som forældre hele tiden er opmærksom på sit eget barn og holder de pauser der er brug for. De giver en utrolig ro på holdet, at alle kan få lov at være forældre på deres måde og at børn har lov at være forskellige, med forskellig grad af tolerance for tumleri og sanseoplevelser. Og så er Jane teoretisk funderet og deler glad ud af sin viden. Jeg går derfra hver gang med nye ideer og motivation. Tak for det.
  Kærlig hilsen Kirstine

 13. Man glæder sig til hver gang man skal til Sanserytmik! Det er hyggeligt, sjovt og lærerigt – for både baby og forældre. Min datter og jeg har gået til Sanserytmik fra hun var 2 måneder til hun var 9 måneder gammel. Vi har simpelthen været så glade for at gå hos Jane. Hver gang vi er kommet op ad trappen til lokalerne for Sanserytmik på Frederiksberg, så har min datter spjættet i benene og kommet med lyde af begejstring.
  Man lærer om babys udvikling, eksempelvis hvordan baby kommer fra kryb til kravl, og fra alle fire til siddeposition. Man stimulerer babys sanser gennem leg og sang, og man bliver udrustet med nye idéer til leg derhjemme. Man kan spørge Jane om alt, for hun har en fantastisk viden om børns udvikling. Jeg vil helt klart anbefale både Sanserytmik og Jane til alle forældre samt min datters kommende institution 🙂
  Varme hilsner, Tiffany

 14. Det har været fantastisk at gå til sanserytmik hos Jane. Hun synger, spiller, danser og pjatter og så gider hun ens unger!
  Begge mine to tvillinger nød det hver gang. Faciliteterne på familieskolen er fine også med tvillinger og Jane er sød til at give en hånd, hvilket er rigtigt rart når man står med to unger.
  Jeg kan varmt anbefale tvillingeholdet hos Jane, især hvis man er lidt utryg ved at skulle af sted med to børn på en gang.

  Bedste hilsner fra Nanna

 15. Jeg kan varmt anbefale Janes rytmikhold! Min 2-årige datter har fået udfordret sin lidt forsigtige natur. Fra slet ikke at ville klatre i ribber i starten af holdet, til gerne at ville klatre hele vejen op til loftet, eksempelvis. Den måde Jane spiller instrumenter og gentager sange, aktiviteter og ‘noget i posen’ har også stor værdi. Så meget, at min datter genudøver flere sekvenser der hjemme i ugens løb – altsammen fra rytmik!. Sjovt at høre hende selv lege og finde på ting hun gemmer i sin pose og synge “nede i min pose, nede i min pose, der har jeg et rasleæg” mv. Vi glæder os til nyt hold, der starter i dag! Mange hilsner Eva

 16. Min datter på 18 måneder elsker at komme til rytmik hos Jane.
  Jeg har gået til fire forskellige slags rytmik siden min datter var helt lille. Men altid med et hold med Janes rytmik ved siden af. Intet andet har kunne måle sig med den rummelighed og evne til glæde og leg, som Jane har. Alle er velkomne. Der er genkendelsesglæde, ro, omsorg, sang, tumling og musik.
  Jeg har følt mig velkommen med min datter på alle hold, jeg har gået på. Lige fra min datter kun kunne ligge, til hun kunne sidde, til at kunne kravle og nu gå og løbe. Også lige fra når min datter har været forsigtig som mindre, til hun nu er en løbende og nysgerrig pige.
  Vi ser frem til et hold igen snarest.

 17. Kære jane!
  Loulou og jeg (og August) har længe tænkt på at sende dig en kærlig hilsen med TAK for det enestående fundament af glæde du har været med til at lægge i augusts lille krop- og sind!
  Det er tankevækkende, at den kultur du skabte ved at kvittere for gode oplevelser med klap og “hey” kan få så stor betydning!!!
  Tænk dig, at August endnu SPONTANT klapper af folk, når han fornemmer “noget udover det sædvanlige”!
  Eks: der sidder nogle (lidt forhutlede)
  Rumænske musikere i ørstedsparken
  Og spiller deres hjemlige sange…
  August stopper og lytter og blir stående til nummeret er slut- går et par skridt frem og KLAPPER begejstret i de små hænder!!!!
  Mon ikke det lige var det disse fyre
  Kunne bruge: uforbeholden begejstring og respekt!!!!
  Sådan er der mange situationer og
  Den “hengiven sig” har DU en stor del af æren for!!
  Sender lige et par klip- så du kan se hvor stor han er blevet!!
  Tusind tak jane
  Fra os alle tre!

 18. Fantastisk rytmik hos Jane!
  Kære Jane.
  Tak for et dejligt i år (hvis ikke mere), med sanserytmik på familieskolen. Det har været sjovt at se min datter udvikle sig gennem sjove lege og læring hos dig mandag eftermiddag. Vi var så heldige at få lov til at begynde inden hun helt var 1,5 år, som der vist står i programmet.
  Du har været god til at se det enkelte barn og lave programmet, så alle kan være med.
  Jeg vil varmt anbefale dine hold til alle jeg kender med små børn 😊

 19. Sanserytmik er et fantastisk hold!
  Jane underviser altid med stor entusiasme og glæde. Holdet er en sjov måde at stimulere børnenes motoriske og mentale udvikling. Min søn William på 1 år elsker det.
  Jane ved en masse om forskellige problemstillinger hos de små og er sød til at give tips til hjemmetræning eller behandling i pausen. William er meget hypermobil og efter vi er begyndt at lave Janes anbefalede øvelser, er han begyndt at komme op og kravle.
  Jeg ville ønske at jeg havde kendt til holdet i min første barsel og kan varmt anbefale det. 🙂

 20. Vi tilmeldte os Janes motorikhold, i håb om at give min dreng på 14 mdr, nogle bedre motoriske færdigheder – han havde især problemer med at rejse sig selv fra siddende og liggende stillinger. Efter et par ganges observation gav Jane os nogle få øvelser, som vi lavede med ham derhjemme, samt i vuggestuen og efter et par uger kunne han faktisk selv rejse sig! Det har givet ham meget større selvtillid og gå på mod. Det var skønt at få helt konkrete råd til sig eget barns behov og selvom det oprindeligt var et hold vi havde tilmeldt os, så sætter jeg stor pris på Janes overskud til at kigge på det enkelt barn. Vi kan kun anbefale Janes hold, som er fyldt med glæde og sjov!

 21. Kære Jane,
  Tusind tak for denne omgang rytmik. Vi har været så glade for at gå hos dig, nu med andet barn. Det er altid dejligt at komme til rytmik, hvor vi bliver mødt med åbne glade armene og altid godt humør- og børnene kan altid få et kram eller nus hvis det er. Du er yderst kompetent til motoriske- og sanseligelege, hvor børnene bliver set i forhold til deres udvikling og altid i forhold hvert barns dagsform. Det er virkelig dejligt at være til rytmik, hvor der bliver skabt et rum for leg og samvær, både børnene imellem og mellem forælder-barn, så herfra den varmeste anbefaling til Janes sanserytmik. Kh Ingrid og Katrine

 22. Har gået til rytmik hos Jane på samtlige af hendes hold med min datter Uma fra hun var 3 måneder til nu 21 måneder. Jeg vil på det varmeste anbefale det til alle. Jane er utrolig hjertevarm og dygtig. Hun har en stor viden om hvad børnene i de forskellige alderstrin har brug for, og formår både at samle alle men også se og udvikle det enkelte barn. På samtlige hold vi har gået på, har Jane skabt en fantastisk stemning med sjov og omsorg. Vores datter taler nu næsten dagligt om Jane og de forskellige hyggelige lege. Det har været en absolut fornøjelse! Vi glæder os til næste hold.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s